EL CLIENT

David Lloyd

Els restaurants dels Clubs esportius DAVID LLOYD no et deixaràn indiferent; producte i espai van de la mà per oferir-te un menjar saludable portat a l’actualitat.

SOL·LICITUD

Innovació de producte
Estudi i definició d’operatives de cuina

b3lineicon|b3icon-tray||Tray

Estudi, Anàlisi i Implementació de Millores Operatives de Cuina

  • Gestió i Millora de les operatives de producció i servei de cuina.
b3lineicon|b3icon-file-text||File Text

Innovació i Desenvolupament de Nous Productes de Carta

  • Estudi de Briefing de producte i desenvolupament de noves propostes
  • Innovació de productes
  • Presentacions de producte
et|icon_calulator|

Càlcul d’escandalls, Revisió de costos, Realització de Fitxes Operatives.

  • Estudi dels costos i propostes de millora
  • Estudi i proposta de millores operatives 
  • Realització de fitxes operatives de producte
b3lineicon|b3icon-presentation||Presentation

Formació e Implementació de nous productes

  • Formació als equips de restaurants de nous productes i noves operatives de producció i servei
  • Implantació “in-situ” de nous productes i noves operatives de producció i servei