EL CLIENT
David Lloyd
Els restaurants dels Clubs esportius DAVID LLOYD no et deixaran indiferent; producte i espai van de la mà per oferir-te un menjar saludable portat a l’actualitat.
SOL·LICITUD
Innovació de producte
Estudi i definició d’operatives de cuina
Estudi, Anàlisi i Implementació de Millores Operatives de Cuina
- Gestió i Millora de les operatives de producció i servei de cuina.
Innovació i Desenvolupament de Nous Productes de Carta
- Estudi de Briefing de producte i desenvolupament de noves propostes
- Innovació de productes
- Presentacions de producte
Càlcul d’escandalls, Revisió de costos, Realització de Fitxes Operatives.
- Estudi dels costos i propostes de millora
- Estudi i proposta de millores operatives
- Realització de fitxes operatives de producte
Formació e Implementació de nous productes
- Formació als equips de restaurants de nous productes i noves operatives de producció i servei
- Implantació “in-situ” de nous productes i noves operatives de producció i servei