EL CLIENT

Fresc Co

FrescCo inicia la seva història amb l’apertura del seu primer restaurant a Barcelona el 1994. Consoliden més de 20 anys d’experiència en el sector que els converteixen en especialistes del model de Buffet Lliure oferint una opció d’alimentació saludable.

SOL·LICITUD

Innovació de producte
Estudi i definició d’operatives de cuina

Desenvolupament de nous productes per al bufet i específics de campanya

  • Estudi de Briefing de producte i desenvolupament de noves propostes
  • Innovació de productes
  • Presentacions de producte

Càlcul d’escandalls, Revisió de costos, Realització de Fitxes Operatives.

  • Estudi dels costos i propostes de millora
  • Estudi i proposta de millores operatives 
  • Realització de fitxes operatives de producte

Formació e Implementació de nous productes

  • Formació als equips de restaurants de nous productes i noves operatives de producció i servei
  • Implantació “in-situ” de nous productes i noves operatives de producció i servei

Formació. Formacions específiques de cuina.

Estudi, Anàlisis i Creació de Noves Línies de Negoci

  • Estudi, desenvolupament i creació d’una nova línia de negoci dins de la mateixa marca.