EL CLIENT

Fresc Co

FrescCo inicia la seva historia amb l’apertura del seu primer restaurant a Barcelona en 1994. Mes de 20 anys al sector de la restauració els converteixen en especialistes en oferir una opció d’alimentació saludable sota el model de Buffet Lliure.

SOL·LICITUD

Innovació de producte
Estudi i definició d’operatives de cuina

b3lineicon|b3icon-file-text||File Text

Desenvolupament de nous productes per al bufet i específics de campanya

  • Estudi de Breafing de producte i desenvolupament de noves propostes
  • Innovació de productes
  • Presentacions de producte
et|icon_calulator|

Càlcul d’escandalls, Revisió de costos, Realització de Fitxes Operatives.

  • Estudi dels costos i propostes de millora
  • Estudi i proposta de millores operatives 
  • Realització de fitxes operatives de producte
b3lineicon|b3icon-presentation||Presentation

Formació e Implementació de nous productes

  • Formació als equips de restaurants de nous productes i noves operatives de producció i servei
  • Implantació “in-situ” de nous productes i noves operatives de producció i servei
b3lineicon|b3icon-chef-hat||Chef Hat

Formació. Formacions específiques de cuina.

et|icon_flowchart|

Estudi, Anàlisis i Creació de Noves Línies de Negoci

  • Estudi, desenvolupament i creació d’una nova línia de negoci dins de la mateixa marca.