EL CLIENT
La Burguesa
La Burguesa és una companyia de Casual Dinning dedicada al món de l’hamburguesa Gourmet. Actualment compte amb 6 restaurants.
SOL·LICITUD
Creació d’un Manual d’Operacions de la companyia
Creació d’un Manual d’Appcc de la companyia
Creació d’un sistema d’auditories internes de qualitat
Desenvolupament de producte
Estudi, Anàlisi i Creació del Manual d'Operacions per a la marca
- Escandalls de Producte
- Fitxes d’Elaboració
- Guia de Servei
- Fotografia de producte
- Preparacions, supervivències i gestió de producte
- Proveïdors
Estudi, Anàlisi i Creació del Manual d'APPCC de a la marca
- Estudi, anàlisis i definició del APPCC de la marca
- Registres
- Creació i revisió continuada dels Al·lergògens
Innovació i Desenvolupament de Nous Productes de carta i Innovació i Desenvolupament de Productes específics de Campanya
- Estudi de Briefing de producte i desenvolupament de noves propostes
- Innovació de productes
- Presentacions de producte
Càlcul d’escandalls, Revisió de costos, Realització de Fitxes Operatives
- Estudi dels costos i propostes de millora
- Estudi i proposta de millores operatives
- Realització de fitxes operatives de producte
Formació e Implementació de nous productes
- Formació als equips de restaurants de nous productes i noves operatives de producció i servei
- Implantació “in-situ” de nous productes i noves operatives de producció i servei
Estudi, anàlisi i Creació d'un Sistema d'Auditoria de Qualitat
- Creació d’un sistema d’auto-auditories.
- Realització d’Auditories als Restaurants de la Marca de manera contínua.