Equip

Un equip multidisciplinari però especialitzat en el món gastronòmic en cadascuna de les seves àrees.

oscar

la gastronomia la seva gran passió

Desenvolupament de nous productes. Control i millora de costos de producte de venta. Gestió, control i millora d’operatives. Estilista gastronòmic.

Director d’Operacions i Xef Executiu amb més de 15 anys d’experiència en la professió, dels quals més de 10 anys en la direcció de F&B de grups d’hostaleria i restauració. En aquests últims anys ha exercit la funció de Director d’Operacions i Xef Executiu en les empreses GASTROLOGIC, ESTABLIMENTS VIENA, THE EATOUT GROUP I AC HOTELS gestionant la Innovació i el Desenvolupament de Producte, la Gestió de Costos, la Formació de Producte, així com la Implementació i Supervisió de Cartes i Nous Desenvolupaments de Producte de les diferents marques de restauració on ha treballat.

Molt actiu, amb lideratge d’equip, organitzat i responsable. Sempre buscant nous reptes per a continuar creixent laboralment.

Entre molts assoliments professionals destaquen treballs com a Xef del 1r equip FCB, Xef Executiu del Fòrum de les Cultures 2004 i l’Autoria de 2 Llibres de Gastronomia. (El Gourmet Recomienda. 2006. Ed. Bon Vivant. i Los Secretos de los Chefs. 2008. Ed. Bon Vivant)

silvia

una enamorada dels ingredients i dels productes

Desenvolupament de productes. Control i millora de costos de producte. Gestió de matèries primeres. Gestió de proveïdors i compres.

Responsable d’Innovació amb més de 15 anys d’experiència en el sector de la restauració organitzada.

En els darrers anys s’ha encarregat principalment de la innovació de nous productes, packaging i processos operatius de la marca Pans & Company i Café Pans a escala nacional i internacional. També s’ha encarregat de la gestió de costos de diferents marques, implementació i supervisió dels nous desenvolupaments i ha participat en projectes de reducció de costos. Gran coneixement del mercat de restauració, de proveïdors del sector, de les noves tendències gastronòmiques i tot amb conciència sostenible.

Àmplia experiència en desenvolupament de matèries primeres amb proveïdors, a mida del client en funció de les seves necessitats i en la recerca de productes o matèries primeres alternatives de la carta.

Proactiva, dinàmica, responsable i habituada a treballar en equip, amb capacitat de gestió de projectes. Li agradra molt el tracte amb les persones, comunicativa i propera.

joan

completament digital.
la gastronomia traduïda a 0 i 1.

Amb més de 20 anys d’experiència com a professional del màrqueting, dirigeix APROXYMATE, una AGÈNCIA DE MÀRQUETING DIGITAL especialitzada en creació web, eCommerce, posicionament SEO, xarxes socials, email marketing i, en definitiva, tots aquells serveis que permeten a les PIMES disposar d’un departament de màrqueting externalitzat.

Tenim amplia experiència en el món digital Gastronòmic amb clients del Sector Restauració per tota Catalunya.

Amb una auditoria podem analitzar les possibles millores digitals per tal d’arribar a més i millors clients.

pep

amb el seu objectiu capta imatges que
augmenten vendes. es tracta d’això, no?

Pep és un fotògraf professional amb 30 anys d’experiència en l’àmbit de la fotografia gastronòmica i d’alimentació.

És un apassionat del seu treball, tècnic, detallista i amb una excel·lent comunicació amb els seus clients, implicant-se activament en les produccions. Abasta tant editorial com embalatge i publicitat. És un expert en Photoshop i ha impartit Masterclasses en escoles de fotografia.

En el seu estudi compta amb 3 platons, un d’ells amb llum natural i cuina preparada per a filmacions.