Equip
Un equip multidisciplinari però especialitzat en el món gastronòmic en cadascuna de les seves àrees.
oscar
la gastronomia la seva gran passió
Desenvolupament de nous productes. Control i millora de costos de producte de venta. Gestió, control i millora d’operatives. Estilista gastronòmic.
Director d’Operacions i Xef Executiu amb més de 15 anys d’experiència en la professió, dels quals més de 10 anys en la direcció de F&B de grups d’hostaleria i restauració. En aquests últims anys ha exercit la funció de Director d’Operacions i Xef Executiu en les empreses GASTROLOGIC, ESTABLIMENTS VIENA, THE EATOUT GROUP I AC HOTELS gestionant la Innovació i el Desenvolupament de Producte, la Gestió de Costos, la Formació de Producte, així com la Implementació i Supervisió de Cartes i Nous Desenvolupaments de Producte de les diferents marques de restauració on ha treballat.
Molt actiu, amb lideratge d’equip, organitzat i responsable. Sempre buscant nous reptes per a continuar creixent laboralment.
Entre molts assoliments professionals destaquen treballs com a Xef del 1r equip FCB, Xef Executiu del Fòrum de les Cultures 2004 i l’Autoria de 2 Llibres de Gastronomia. (El Gourmet Recomienda. 2006. Ed. Bon Vivant. i Los Secretos de los Chefs. 2008. Ed. Bon Vivant)

silvia
una enamorada dels ingredients i dels productes
Desenvolupament de productes. Control i millora de costos de producte. Gestió de matèries primeres. Gestió de proveïdors i compres.
Responsable d’Innovació amb més de 15 anys d’experiència en el sector de la restauració organitzada.
En els darrers anys s’ha encarregat principalment de la innovació de nous productes, packaging i processos operatius de la marca Pans & Company i Café Pans a escala nacional i internacional. També s’ha encarregat de la gestió de costos de diferents marques, implementació i supervisió dels nous desenvolupaments i ha participat en projectes de reducció de costos. Gran coneixement del mercat de restauració, de proveïdors del sector, de les noves tendències gastronòmiques i tot amb conciència sostenible.
Àmplia experiència en desenvolupament de matèries primeres amb proveïdors, a mida del client en funció de les seves necessitats i en la recerca de productes o matèries primeres alternatives de la carta.
Proactiva, dinàmica, responsable i habituada a treballar en equip, amb capacitat de gestió de projectes. Li agradra molt el tracte amb les persones, comunicativa i propera.

joan
completament digital.
la gastronomia traduïda a 0 i 1.
Tenim amplia experiència en el món digital Gastronòmic amb clients del Sector Restauració per tota Catalunya.
Amb una auditoria podem analitzar les possibles millores digitals per tal d’arribar a més i millors clients.

pep
amb el seu objectiu capta imatges que
augmenten vendes. es tracta d’això, no?
És un apassionat del seu treball, tècnic, detallista i amb una excel·lent comunicació amb els seus clients, implicant-se activament en les produccions. Abasta tant editorial com embalatge i publicitat. És un expert en Photoshop i ha impartit Masterclasses en escoles de fotografia.
En el seu estudi compta amb 3 platons, un d’ells amb llum natural i cuina preparada per a filmacions.
